Skylt Borregården

BOKA

KONFERENS PÅ BORREGÅRDEN
Att konferera på Borregården är något utöver det vanliga. Perfekt för ditt styrelsemöte, ledningsgruppens internat eller projektgruppens kick off. Här är ni tillsammans på en plats som uppmuntrar till samtal i avspänd atmosfär, långt från stadsliv och distraktioner. Vi erbjuder en familjär och finstämd miljö där ni kan fokusera på just det ni behöver.

Läs mer om vårt koncept för konferenser

KURS ELLER WORKSHOP PÅ BORREGÅRDEN.
Hos oss på gården kan vi ordna med förutsättningar för kurser eller workshops. Det kan vara författarkurs, målningskurs, pastakurs, managementkurs, ja möjligheterna är många…
Du har kursidén, vi skapar förutsättningarna för en lyckad kurs eller workshop.

Läs mer om vår koncept för kurser.

DAGS FÖR FEST
Vill du vara gäst eller värd? Vill du fira något speciellt, sammanföra kompisgänget, släkten eller bara är sugen på fest?
Hos oss kan du hyra hela gården med festlokal.
Vi, tillsammans med våra partners, hjälper dig att arrangera en lyckad fest.

Läs mer om vårt koncept för fester.

HYRA HELA HUSET
Hyr hela huvudbyggnaden för släktträff, semester för den stora familjen eller tillsammans med dina vänner. När du hyr hela huset är ni för er själva, och inga andra gäster finns i huset.

Läs mer om vårt koncept för att hyra hela huset.

VÅRA RUM
Huvudbyggnaden har sju fina gästrum, alla med samma standard samt dusch och toalett. Husets förutsättningar har fått styra rummens utformning. De är alla olika stora och har sin egen speciella stil och känsla

Läs mer och boka våra rum.

BO I GRINDSTUGAN
På gården finns det möjlighet att hyra ett eget hus – Grindstugan och bo hos oss lite längre. Huset är utrustat med det man kan behöva för att ha en angenäm vistelse, lite för er själva. Huset är ca 135 m2 stort och har 5 bäddar. Du hyr huset som självhushåll minst en vecka.

Läs mer och boka vår Grindstuga.